Luhtaniemi motivoituneena kohti kesäkautta
Uutiset  |  05.15.2017 4:13 pm  |  1969  |  A+ | a-
Jani Luhtaniemen seuraava SM-startti on tulevana viikonloppuna Riihimäellä, missä ajetaan kauden neljäs osakilpailu SM Riihimäki-ralli.
 
Ensimmäistä kauttaan Ralli SM -sarjassa ajava 19-vuotias Jani Luhtaniemi kilpailee SM3-luokassa Ford Fiesta R2 -autolla. Luhtaniemi on kartturinsa Juha-Pekka Jauhiaisen kanssa onnistunut keräämään sarjapisteitä kaikista talvikauden osakilpailuista, ja on kolmen ajetun kisan jälkeen luokassaan sijalla 15.
 
SM-sarjan yli kahden kuukauden kilpailutauon aikana Luhtaniemi on treenannut niin nuottia kuin fysiikkaakin. Tuntumaa soralle käytiin ottamassa Keravalla järjestetyssä pienoisrallissa, mistä tuliaisina oli suvereeni luokkavoitto sekä kaikkien ajettujen erikoiskokeiden pohja-ajat.
 
SM Riihimäki –rallissa SM3-luokan sarjapisteistä kilpailee 22 kilpailijaparia. Vaikka luokan SM-pistekärjessä oleva Emil Lindholm on kisasta poissa, tulee kilpailu olemaan äärimmäisen tiukka ja tasainen.
- Emiliä lukuun ottamatta mukana ovat kaikki luokan kärkikuskit. Lisäksi Forsströmin Alex osallistuu Riksuun ja Kouvolaan kaksivetoautolla. Parhaamme tehdään, että saadaan haalittua mahdollisimman hyvä pistepotti joka osakilpailusta.
 
SM Riihimäki -rallissa ajetaan kahdeksan erikoiskoetta, joille kertyy yhteismittaa 88 kilometriä. Aiempaa kokemusta Riihimäki-rallista ei Luhtaniemellä ole.
 
- Talvikeleillä ei meidän Fiestalla ihan kärkivauhteihin päästä, mutta soralla taas ollaan selkeästi nopeampia. Tulevan viikonlopun pätkät ovat nopeita ja teknisiä, joten nuotin pitää myös osua just eikä melkein.

Riihimäki-ralli ajetaan lauantaina 20. toukokuuta, jolloin matkaan startataan kello 11.01 Ragnar Granitin aukiolta. Rallissa ajetaan yhteensä kahdeksan erikoiskoetta, joille kertyy päivän aikana mittaa 88 kilometriä. Kilpailun maalijuhlallisuudet alkavat Pohjolanrinteen koulululla kello 17.10.
 
 

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design