Luhtaniemi Ford Motocraft Rally Teamin ilmoittamana Tampereelle
Uutiset  |  09.18.2017 4:29 pm  |  3026  |  A+ | a-
Mikko Kuokkanen
Mikko Kuokkanen
Tuusulalainen Jani Luhtaniemi kilpailee kartturinsa Juha-Pekka Jauhiaisen kanssa Ralli SM –sarjan finaaliosakilpailussa Tampereella uuden tiimin väreissä.
 
Kauden aiemmat osakilpailut 20-vuotias Luhtaniemi on kilpaillut oman Jani Luhtaniemi Racing Teamin ilmoittamana. Tampereen finaaliosakilpailussa, Lake City Rallyssa, tiimi on Ford Motocraft Rally Team, jonka toista autoa ajaa laihialainen Niko Mäkinen.
 
- Ihan uskomattoman hienoa, että tämmöinen tilaisuus tuli. Eipä siinä tarvinnut pitkää aikaa miettiä, tarttuako siihen vai ei. Iso kiitos Kumpumäen Artolle ja kaikille yhteistyökumppaneilleni tästä upeasta mahdollisuudesta.
 
Luhtaniemi ajaa Ralli SM -sarjassa ensimmäistä kauttaan, ja sijoitus SM3-luokassa on viidestoista.
 
- Oma ajosuoritus ja luotto omaan tekemiseen on kasvanut sitä mukaa, mitä pidemmälle kausi on edennyt. Kalustossa olemme joutuneet antamaan toisille aika paljon periksi. Välillä se on turhauttanutkin. Tampereella ajamme Fiestalla, jossa nokkapellin alla on enemmän tehoja.
 
Luhtaniemen käskytettävänä syyskuun lopussa ajettavassa kauden päätöksessä on Ford Fiesta 1.0 EcoBoost R2T. Mitään erityisiä tulostavoitteita ei kisaan ole asetettu.
 
- Viime vuonna Tampereella jäi kisa kesken ulosajon vuoksi. Nyt tavoite on päästä maaliin ja saada hyvä kisa kauden loppuun. Nyt kun kalusto on tasavertaisempaa on myös hyvä sauma verrata omaa vauhtia muiden äijien menoon. Totta kai hyvä suoritus ja sijoitus antaisi buustia myös ensi kauteen!

Ralli SM-sarjan finaaliosakilpailu, RealPark - Lake City Rally, ajetaan Tampereella 29.-30.9.
 

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design