Luhtaniemi kolmas Ford Motorcraft FST-sarjassa
Uutiset  |  10.02.2017 10:43 pm  |  3062  |  A+ | a-
Ford Fiesta -autojen omaa rallisarjaa, Ford Motorcraft Fiesta Sport Trophyä (FST), ajettiin jälleen tänä vuonna Ralli SM:n yhteydessä. Sarjaan osallistuivat kaikki Ford Fiesta –kuljettajat, ja sarjan voittajalle on luvassa hienoja palkintoja.
 
Ford Motorcraft osallistui myös tiimienväliseen SM-sarjaan kaudella 2017. Viime vuoden tapaan tiimi hoiti ilmoittautumiset sarjan osakilpailuihin kahdelle ennakkoon valitulle kilpailijalle. Kaikkien Ford Fiesta -kuljettajien on mahdollista päästä ajamaan tiimipisteistä, sillä ne valittiin aiempien osakilpailujen menestyksen perusteella.
 
Kauden 2017 Ford Motorcraft Fiesta Sport Trophy -mestariksi ajoi SM3-luokan suomenmestari Miika Hokkanen. Hokkanen varmisti Fiesta-mestaruuden jo kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa Uudessakaupungissa. Toiseksi ajoi Niko Mäkinen ja kolmanneksi Jani Luhtaniemi.
 
- Olemme tyytyväisiä, kun nyt on jälleen yksi menestyksekäs kausi Ford Fiesta-kuskeilla takana. Hokkanen teki takuuvarmaa työtä ja nosti vauhtiaan kesäkaudella. Erittäin hieno ja kypsä suoritus! Päätöskisassa myös Mäkinen ja Luhtaniemi ajoivat tosi hyvin ja se näkyi myös EK-ajoissa, onnitteli sarjan puuhamies Arto Kumpumäki luokan kärkikolmikkoa.
 
Ford Motorcraft FST -sarjan pistetilanne 7/7 osakilpailun jälkeen:
1. Miika Hokkanen 99
2. Niko Mäkinen 66
3. Jani Luhtaniemi 60
4. Patric Öhman 29
5. Samuli Vuorisalo 27
6. Henrik Pietarinen 25
7. Anssi Valkonen 23
8. Markus Manninen 20
9. Teemu Kiiski 17
10. Tom Hanle 5

Teksti: Ford Motorcraft -tiedotteet/Jarno Saari
 

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design