Hyvin valmistautuneena Mikkeliin
Uutiset  |  02.13.2018 3:38 pm  |  1937  |  A+ | a-
Tonigraphs/Toni Ollikainen
Tonigraphs/Toni Ollikainen
Ford Motorcraft Rally Teamin Jani Luhtaniemen seuraava kisa on perjantaina alkava Ralli SM –kauden toinen osakilpailu SM Vaakuna-Ralli Mikkelissä.
 
Viimeistelyt tulevan viikonlopun kisaan on tehty huolella: kuntoon on laitettu niin auto kuin kuskitkin.
 
- Rovaniemellä matka tyssäsi vaihdelaatikko-ongelmiin. Nyt se on kunnossa, ja samalla vaihdettiin moottorikin. Ollaan myös Jussan (kartturi Juha-Pekka Jauhiainen) kanssa ajettu nuottitreeniä ja tänään ajettiin vielä viimeiset testit. Kaiken pitäisi olla kunnossa, kertoo Luhtaniemi.
 
Kauden avaus Rovaniemellä ei sujunut aivan suunnitelmien mukaisesti, eikä SM-pisteitä Tunturista herunut. Helpolla niitä ei saa Mikkelistäkään, onhan SM3-luokkaan ilmoittautunut yli 20 kilpailijaparia.
 
- Sen verran kovia kuskeja on ilmoittautunut SM3-luokkaan, että kympin sakkiin sijoittuminen vaatii paljon, ja podium-sijoitus vaatii lähes täydellistä onnistumista.
 
Jani Luhtaniemi on myös mukana kilpailemassa paikasta Tulevaisuuden tähti -valintatilaisuuteen ja sitä kautta Suomen MM-ralliin. Valintaprosessissa otetaan huomioon SM-sarjan viisi ensimmäistä osakilpailua, ja ne nuoret kuljettajat, jotka sijoittuvat sarjapisteissä viiden parhaan joukkoon, kutsutaan erilliseen valintatilaisuuteen. Ensimmäisen ajetun osakilpailun jälkeen kisaa johtaa Luhtaniemen tiimikaveri Niko Mäkinen.
 

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design