Seuraavaksi Pohjanmaalle - Onko 13 Janin onnennumero?
Uutiset  |  06.12.2018 4:44 pm  |  7630  |  A+ | a-
AKK/Toni Ollikainen
AKK/Toni Ollikainen
Jani Luhtaniemen seuraava SM-startti on tulevana viikonloppuna Seinäjoella, missä ajetaan kauden neljäs osakilpailu SM Pohjanmaa Ralli. SM3-luokassa ajava Luhtaniemi starttaa tulevana viikonloppuna aivan uusille ralliteille.
 
-  En ole koskaan aiemmin ajanut rallia Pohjanmaalla. Joskus on tullut kisattua lakeuksilla joku sprinttikisa, mutta ihan uuteen ja tuntemattomaan rallitiestöön startataan nyt viikonloppuna, kertoo 20-vuotias tuusulalainen.
 
Alkukausi on ollut Luhtaniemelle kaksijakoinen. Kaksi ensimmäistä osakilpailua päättyi keskeytyksiin, mutta kaksi seuraavaa toi mukanaan paljon positiivista.
 
- Viime osakilpailussa Kouvolassa aloitettiin Arin (kartturi Ari Koponen) kanssa tosi varovasti, ja herättiin ajamaan kisaa vasta viimeisillä pätkillä. Nyt pitää olla hereillä ihan alusta alkaen, sanoo Luhtaniemi päättäväisesti.
 
Jani Luhtaniemi on ollut mukana lajiliitto AKK:n Tulevaisuuden Tähti -kisassa, mutta alkukauden nollakisojen vuoksi finaalipaikka jäi tänä vuonna haaveeksi.
 
- Vähän mietittiin ja laskeskeltiin, josko oltaisi saatu budjetti kasaan tämän vuoden Neste Ralliin. Sitten tuli järki käteen ja aikataulu eteen, ja päätettiin siirtää fokus ensi vuoden MM-ralliin.
 
Ennen perjantaina starttaavaa SM Pohjanmaa Rallia Luhtaniemi ja Koponen ajavat vielä viimeistelytestit Ylistarossa.
 
SM Pohjanmaa-ralli ajetaan tulevana perjantaina ja lauantaina Seinäjoen ja lähikuntien alueella. Perjantaina ensimmäinen auto lähtee matkaan klo 19.01. Avauspäivän ohjelmassa on kaksi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 16,31 km. Ralli jatkuu lauantaina klo 9.45 alkaen. Päivän ohjelmassa on kuusi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 90,59 km. Rallin maaliin hotelli Sorsanpesään kilpailijoita odotetaan lauantai-iltana klo 18.21 alkaen.
 

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design