Kaikki peliin kauden päätösosakilpailussa
Uutiset  |  09.24.2018 2:30 pm  |  6596  |  A+ | a-
AKK/Toni Ollikainen
AKK/Toni Ollikainen
Ralli SM -sarjan SM3-luokassa kilpaileva Jani Luhtaniemi starttaa kauden viimeiseen osakilpailuun, SM TeijoTalot-ralliin, päättäväisenä ja hyvin valmistautuneena. Tavoitteena on päättää kausi 2018 palkintokorokkeelle.
 
Ford Motorcraft Rally Teamissa kilpailevan 21-vuotiaan Jani Luhtaniemen SM-rallikausi 2018 on ollut kaksijakoinen. Keskeytysten sävyttämän alkukauden jälkeen suoritukset ja sijoitukset ovat parantuneet huomattavasti kauden edetessä. Kahdessa viimeksi ajetussa osakilpailussa Luhtaniemi on jäänyt niukasti palkintokorokkeen ulkopuolelle sijoittuen neljänneksi.
 
- Ei se palkintopalli enää kaukana ole, kauden viimeisestä kisasta se otetaan, Luhtaniemi totesi edellisen, Sastamalassa ajetun osakilpailun maalissa.
 
Kauden finaaliosakilpailussa on jaossa puolitoistakertaisiset SM-pisteet. Luhtaniemi on valmistautunut kartturinsa Juha-Pekka Jauhiaisen kanssa kauden päätöskisaan huolella. Kaksikko osallistui testimielessä Karjaalla ajettuun Pienoisralliin, josta tuloksena oli kisan nopein kaksivetoinen, luokkavoitto sekä yleiskilpailun kolmas sija.
 
- Alkukauden nollatulosten jälkeen kaikki pisteet ovat tarpeen, jotta voidaan nousta vielä muutama sija loppupisteissä. Auto on erinomaisessa kunnossa, nyt se on äijistä kiinni. Kaikki peliin, sillä mielellä startataan ja podiumilla tavataan!
 

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design