Jani Luhtaniemi hyvin valmistautuneena Tampereen SM-ralliin
Uutiset  |  09.22.2016 1:09 pm  |  4801  |  A+ | a-
Kuva: Rallirinki/Tapio Lehtonen
Kuva: Rallirinki/Tapio Lehtonen

19-vuotias tuusulalainen Jani Luhtaniemi lähtee positiivisin mielin tulevan viikonvaihteen Pirelli Ralliin. Takana on onnistunut ajoleiri, ja tavoitteet SM-sarjan finaaliosakilpailuun on asetettu realistisen korkealle.

- Saatiin valmennusryhmän ajoleirillä hyvin testiä alle. Kahden päivän aikana treenattiin nuottia sekä saatiin reilut sata ajokilometriä, kertoo Jani Luhtaniemi, joka kuuluu AKK Driver Academyn rallivalmennusryhmään.

Kartanlukijana Luhtaniemellä on Juha-Pekka Jauhiainen, jolla on kartturikokemusta jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Aiemmin Jauhiainen on nähty mm. Teemu Sunisen ja Tapio Suomisen kartturina.
- Janilla on paljon potentiaalia, ja mahdollisuuksia tulevaisuudessa vaikka mihin. Plussana pidän ehdottomasti hyvää autonkäsittelytaitoa, mutta niin kuin kaikilla nuorilla kuljettajilla, nuottipuolella on vielä kehitettävää, luonnehtii J-P nykyistä kuljettajaansa.

Luhtaniemellä on takana kolme SM-rallia tällä kaudella. Näistä tuloksena on kaksi A-junioreiden yleiskilpailun voittoa sekä yksi keskeytys tekniikan petettyä. Pirelli Ralliin on asetettu varsin selkeä tavoite:
- Maalissa kun ollaan viiden sakissa SM3-luokassa, niin voi olla tyytyväinen.

Jani Luhtaniemen Ford Fiesta starttaa Pirelli Ralliin kilpailunumerolla 61.

Ensimmäinen auto starttaa Tampereen keskustasta perjantaina puoli kuudelta. Kilpailussa ajetaan yhdeksän erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 120 kilometriä. Maaliin Tampereen Koskikadulle ensimmäisiä kilpailijoita odotetaan lauantai-iltana alkaen klo 17:30.

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design