Kartuttaako karkauspäivä pistetiliä?
Uutiset  |  02.24.2020 9:41 am  |  4486  |  A+ | a-
Jani Luhtaniemen paluu ralliauton rattiin armeijavuoden jälkeen on tulosten valossa sujunut enemmän kuin hyvin. Kahden ensimmäisen SM-osakilpailun jälkeen Luhtaniemi on SM-pisteissä hienosti neljäntenä.
 
Kauden kolmas, ja samalla talvikauden päättävä Ralli SM -osakilpailu, SM Itäralli, ajetaan lauantaina 29. helmikuuta Joensuussa ja sen ympäristössä. Alun perin kuuden erikoiskokeen mittainen kilpailu lyheni yhdellä, kun Joensuun raviradalle kaavailtu yleisöerikoiskoe jää sääolosuhteiden takia pois ohjelmasta. Tiukkaan ja tasaväkiseen SM3-luokkaan on ilmoittautunut yhteensä 19 kilpailijaparia. Ford Motorcraft Rally Teamissa kilpaileva Jani Luhtaniemi ja kartturi Juha-Pekka Jauhiainen starttaavat Ford Fiesta R2T -autolla kisaan numerolla 36.
 
- Tänä vuonna ajetaan lähestulkoon samat pätkät kuin viime vuonna. En siis oikeastaan tiedä reitistä mitään, kun viime vuonna ei oltu ajamassa. Mutta tiestö on varmasti todella vauhdikas ja korkeuseroja on, arvioi Luhtaniemi.
 
Edellisessä SM-osakilpailussa, Mikkelissä ajetussa SM Vaakuna-Rallissa, ei tapahtumia puuttunut.  Kaksikko vei nimiinsä yhden pohja-ajan, sen jälkeen kypäräpuhelimet lakkasivat toimimasta ja myöhemmin vielä vaihdelaatikkokin alkoi temppuilla. Kaikesta huolimatta loppusijoituksena oli ensimmäinen palkintokorokesijoitus, mikä antaa itseluottamusta ja varmuutta myös tulevaan kisaan.
 
- Auto on laitettu kuntoon Mikkelin jälkeen ja torstaina käydään ajamassa ”mutteritestiä”, että kaikki varmasti toimii ja voi luottavaisin mielin lähteä Joensuuhun. Tavoitteena on ajaa puhtaasti, tarkasti ja virheettömästi ralli läpi. Sillä suorituksella ollaan varmasti korkealla tuloslistalla!Ralli SM -sarjan kolmas osakilpailu, SM Itäralli, ajetaan tulevana lauantaina Joensuussa ja sen ympäristössä. Kilpailussa ajetaan viisi erikoiskoetta.
Ilmoittautuneiden lista: https://bit.ly/2vanHzi
Tulosseuranta: http://www.rallism.fi/content/fi/3/20238/Livetulokset.html


 

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design