Jani Luhtaniemi rallin SM-sarjaan – ”Ihan sama kuka tulee vastaan, täysillä taistellaan mestaruudesta”
Uutiset  |  12.28.2016 10:17 pm  |  6127  |  A+ | a-
Tonigraphs/Toni Ollikainen
Tonigraphs/Toni Ollikainen
Jani Luhtaniemen tulevan kauden kisasuunnitelmat ovat selvillä. Hyvinkään Urheiluautoilijoita edustava 19-vuotias kuljettaja nähdään kaudella 2017 Ralli SM -sarjan SM3-luokassa Ford Fiesta R2 -autolla. Uusi auto hankittiin Latviasta.
 
- Auto saatiin tallille joulukuun alussa. Kaikki tarvittavat osat on uusittu, ja auton pitäisi nyt olla timmissä kunnossa. Tänään se katsastettiin ja läpi meni, kertoo tyytyväinen Luhtaniemi.
 
Testikilometrejä uudella kilpurilla on tähän mennessä ajettu tasan nolla.
- Mitä nyt pari kertaa tallin pihassa oon sillä ajanut, ei muuta. Tammikuun alussa ollaan menossa Kajaaniin testaamaan pariksi päiväksi, ja samalla reissulla on tarkoitus ajaa ensimmäinen kisa. Tärkeintä on päästä treenaamaan nuottia sekä autoa kisatilanteessa, mutta tietenkin voittoa kisasta lähdetään hakemaan, naurahtaa Jani.
 
Luhtaniemen vieressä nuotteja lukee Juha-Pekka Jauhiainen. Yhteistä kisakokemusta on jo parin vuoden ajalta, ja Jani on kartturiinsa erittäin tyytyväinen.
- Jussan kanssa on mukava työskennellä, kun ollaan samanlaisia persoonia. Ei oteta asioita liian vakavasti, vaikkakin tosissaan ollaan kisaamassa.
 
SM3-luokka on viime vuosina ollut erittäin tasainen ja mielenkiintoinen, ja monet luokassa menestystä niittäneet kuljettajat (mm. Teemu Suninen ja Jari Huttunen) ovat jatkaneet menestyksekästä ralliuraansa kansainvälisillä ralliteillä. Jani Luhtaniemellä on selvät tavoitteet tulevalle SM-kaudelle:
- Uskon että vauhti riittää. Ihan sama kuka tulee vastaan, täysillä lähdetään taistelemaan mestaruudesta.
 
 

Yhteys

Jani Luhtaniemi
050 4350 960
jani@janiluhtaniemi.fi

Tiedotus
tiedotus@janiluhtaniemi.fi

© JaniLuhtaniemi.fi // webdesign by Oinasneva design